Advertoriale

Contribuie la informatiiutile.ro - Scrie pentru noi

Ce cautam

Cautam continut bine documentat, cu sfaturi practice si ghiduri pas-cu-pas, pana la analize profunde si noutati din orice industrie, suntem deschisi la o gama variata de subiecte.

Cum sa trimiti un articol

  1. Subiecte relevante: Verifica sectiunile noastre existente pentru a te asigura ca subiectul tau propus este relevant si nu a fost deja acoperit.
  2. Contact: Trimite-ne un e-mail la contact@informatiiutile.ro cu subiectul ADVERTORIAL . Include o scurta descriere a subiectului si de ce crezi ca este potrivit pentru site-ul nostru.
  3. Propunere de conținut: Dupa ce primim e-mailul tau, te vom contacta cu privire la propunerea ta de continut. Te rugam sa furnizezi detalii suplimentare cu privire la structura articolului propus si posibile surse.
  4. Verificare și editare: Echipa noastra va verifica propunerea ta si te va ajuta sa il ajustezi, daca este necesar, pentru a se potrivi cu stilul si tonul site-ului nostru.
  5. Publicare: Dupa finalizarea verificarii si editarii, articolul tau va fi programat pentru publicare. Iti vom furniza un termen estimat.

Ghid pentru continut

  • Articolele ar trebui să aiba cel putin 1500 de cuvinte.
  • Foloseste exemple concrete, imagini si link-uri relevante pentru a-ti sustine punctele.
  • Evita duplicarea continutului sau plagiatul; toate articolele vor fi verificate pentru originalitate.
  • Asigura-te ca toate informatiile prezentate sunt precise si actualizate.

Retine

Publicarea unui articol depinde de calitatea continutului, relevanta subiectului si respectarea ghidurilor noastre editoriale. Ne rezervam dreptul de a respinge orice propunere de continut fara a da detalii explicite.

Echipa informatiiutile.ro asteapta cu nerabdare sa auda de la tine si sa exploreze oportunitatea de a colabora. Impreuna, putem oferi cititorilor nostri continut valoros si informativ.

Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la contact@informatiiutile.ro.

Multumim pentru interesul tau in a contribui la informatiiutile.ro!