Despre noi

Ecipa noastra se straduieste sa aduca in discutii subiecte si produse pe care le consideram foarte importante in viata de zi cu zi.

Pentru a ne asigura ca toate informatiile trecute pe site-ul nostru sunt corecte, acestea sunt verificate inainte de a fi publicate, sunt verificate din punct de vedere al calitatii si al corectitudinii caracteristicilor trecute la fiecare produs in parte. Ne bazam pe experienta editorilor nostri si pe timpul petrecut pentru research si discutii cu specialisti in domeniu.

Personalul nostru dedicat lucreaza din greu pentru a aduce cele mai recente recenzii de la producatorii de top, astfel incat sfaturile pe care le oferim sa fie întotdeauna actualizate.

Trecem la fiecare produs recomandat lucruri pro si contra, in ideea de a acoperi o gama larga de principii si nevoi. Un produs bun pentru o persoana nu inseamna ca este bun si pentru cel de langa ea. Fiecare are nevoile ei si un buget dedicat acestor cumparaturi.

informatiiutile.ro participa la diverse programe de marketing afiliat. Chiar daca facem parte din programe de afiliere, toate produsele testate si recomandate sunt selectate independent, sunt produse pe care le recomandam si in care avem incredere dpdv calitativ.

Daca doresti sa ne contactezi o poti face la contact [@] informatiiutile.ro